Критични Комуникации

Микробраново радио

Обезбедуваме сеопфатни решенија, од планирање до инсталација (пуштање во употреба) на микробранови линкови. Најголем дел од микробрановите линкови, од 4GHz до 80GHz во сите типови на конфигуации, кои што се користат во Македонија се производи на нашата компанија.

Професионални комуникации

x

Тактички комуникации

x

Поврзи се со нас:

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.