Безбедност

Мрежа и транспорт

x

Крајна точка

x

Видео Надзор

Нашиот видео надзор е дизајниран да одговори на предизвиците на безбедносниот систем на начин што вградената вештачка интелегенција овозможува брзо пребарување, детектирање, верификување и брзо носење одлуки за преземање на соодветна активност при критички настани.

 

Кога Вашето работење мора дабиде економично, усогласено и пред се ефективно, потребна Ви е реномирана компанија која е водена од иновации и осигурана од глобална мрежа за поддршка. Нудиме решенија од еден од водечките светски провајдери за безбедносен скрининг , како и најсовремени производи, решенија и услуги кои ги задоволуваат и најкомплексните потреби на нашите клиенти преку подобрување на оперативната ефикасност.,,

Решенија кои нудат безбедни и соодветни системи за контрола на пристап. Oд првите технологии на ,,смарт кард,, па се до моредни решенија како ,,Mobile Access,, oпфаќаме широк спектар на можности за отварање врати и многу повеќе…

Клучни карактеристики

  • Технологија која нуди највисоко ниво на безбедност и практичност при контрола на пристапот денес.
  • Поддршка за широк спектар на кредибилни технологии како Seos, iCLASS, MIFARE, Prox и други.
  • Можности за повеќекратни опции, вклучувајќи smart cards, fobs, tags и мобилни уреди.
  • Прилагодена, персонализирана поддршка со цел задоволување на специфичните потреби на секоја организација.

Поврзи се со нас:

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.