Webinar 31.03.2021 – Professional critical communications – Mission Critical, Public Safety and Business Critical

31.03.2021 – NETRA ltd. held a webinar with following topic:„Professional Critical Communications:Mission Critical, Public Safety and Business Critical“ Professional critical communications provide secure and efficient way of conducting operations to companies and security sector. Professional critical communication systems are based on dedicated technologies, dedicated networks and dedicated spectrum. Existing digital technologies such as: TETRA, DMR, P25 […]

Почитувани,

Нетра како општествено одговорна компанија ги презема и спроведува сите превентивни мерки и препораки од институциите во државата, и испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат соодветните насоки за заштита и превенција од COVID-19. За било какви информации контактирајте нé на +389 23092820 или на мејлот netra@netra.com.mk во било кое време.

Со почит, Нетра ДОО.