Cellular and Wireless network

Collaboration and digital presence

LAN/WAN

Network & Transport

End point

Video Surveillance

Protection against drones

Screening

Access control

IoT and smart solutions

SCADA and Telemetry

Power supply and energy efficiency

Mobile networks

Spectrum management

Broadcasting

Industry and production

Fiber Optics

Education and science

NETRA

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.

Почитувани,

Нетра како општествено одговорна компанија ги презема и спроведува сите превентивни мерки и препораки од институциите во државата, и испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат соодветните насоки за заштита и превенција од COVID-19. За било какви информации контактирајте нé на +389 23092820 или на мејлот netra@netra.com.mk во било кое време.

Со почит, Нетра ДОО.