Мобилна и Безжична мрежа

Соработка и дигитално присуство

LAN/WAN

Мрежа и транспорт

Крајна точка

Видео Надзор

Заштита од беспилотни летала

Screening

Контрола на пристап

IoT и паметни решенија

SCADA и Телеметрија

Снабдување со електрична енергија и енергетска ефикасност

Мобилни мрежи

Управување со спектарот

Радиодифузија

Индустрија и производство

Оптички влакна

Образование и наука

NETRA

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.

Почитувани,

Нетра како општествено одговорна компанија ги презема и спроведува сите превентивни мерки и препораки од институциите во државата, и испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат соодветните насоки за заштита и превенција од COVID-19. За било какви информации контактирајте нé на +389 23092820 или на мејлот netra@netra.com.mk во било кое време.

Со почит, Нетра ДОО.