Creating unique, customized and
creative ICT and software solutions.

We prioritize highest quality
and go out-of-bounds to achieve perfection.​

We value personal connections and strive to build trust, confidence and respect.
By focusing on the individual needs of our clients, we excel in developing the best possible custom
ICT and software solutions.

ИДЕЈА

Ги препознаваме потребите на нашите клиенти,
стартешки ги анализираме
и проучуваме барањата и ги презентираме решенијата
со највисока креативност.

ИНОВАЦИЈА

Базирајќи се на темелните истражувања
и долгогодишното искуство,
ги создаваме најдобрите иновативни решенија

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Поставуваме највисоки стандарди при реализацијата
на нашите решенија.
Му даваме приоритет на квалитетот и го одржуваме совршенство.

WE EXCEL AT

КРИТИЧНИ КОМУНИКАЦИИ

Professional & Tactical Communications
Микробраново радио
Integrated Command & Control
Crisis Management Solutions

TEST & MEASUREMENT

Мобилни мрежи
Индустрија и производство
Управување со спектарот
Радиодифузија
Оптички влакна
Образование и наука

NETWORKING
Мобилна и Безжична мрежа Соработка и дигитално присуство
SECURITY

Мрежа и транспорт
Крајна точка
Видео Надзор
Заштита од беспилотни летала
Screening
Контрола на пристап

BROADCAST & MEDIA

DVB
DAB
FM

INDUSTRY SPECIFIC ICT

IoT и паметни решенија
SCADA и Телеметрија
Power supply and energy
efficiency

SOFTWARE DEVELOPMENT

Back-end Development
Front-end Development
Custom Web Applications
Mobile App
Team Augmentation

0 +
Years in
Bussiness
0 +
Successful
Operations
No. 1
Wireless Specialists in
the Balkans

SOME OF OUR TRUSTING PARTNERS

SOME OF OUR CLIENTS

9001
14001
27001

NETRA

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.

Почитувани,

Нетра како општествено одговорна компанија ги презема и спроведува сите превентивни мерки и препораки од институциите во државата, и испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат соодветните насоки за заштита и превенција од COVID-19. За било какви информации контактирајте нé на +389 23092820 или на мејлот netra@netra.com.mk во било кое време.

Со почит, Нетра ДОО.