Креираме уникатни, единствени и
креативни ИКТ и софтверски решенија

Приоритет ни е високиот квалитет
одиме над границите да постигнеме перфекција

Ние ги цениме персоналните контакти и се стремиме да изградиме доверба и почит.
By focusing on the individual needs of our clients, we excel in developing the best possible custom ICT and software solutions

ИДЕЈА

Ги препознаваме потребите на нашите strategically analyze and research the demand, and ideate with foremost creativity

ИНОВАЦИЈА

Based on thorough research and vast experience we innovate the best possible solutions

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

We set the highest standards in the realization of our endeavors. We prioritize quality and maintain perfection

НИЕ СМЕ ИСКЛУЧИТЕЛНИ ВО

КРИТИЧНИ КОМУНИКАЦИИ

Професионални и Тактички Комуникации
Микробраново радио
Интегрирано Командување и Кoнтрола
Решенија за управување со кризи

ТЕСТИРАЊЕ И МЕРЕЊЕ

Мобилни мрежи
Индустрија и производство
Управување со спектарот
Радиодифузија
Оптички влакна
Образование и наука

ВМРЕЖУВАЊЕ
Мобилна и Безжична мрежа Соработка и дигитално присуство
БЕЗБЕДНОСТ

Мрежа и транспорт
Крајна точка
Видео Надзор
Заштита од беспилотни летала
Screening
Контрола на пристап

ДИФУЗИЈА И МЕДИУМИ

DVB
DAB
FM

ИКТ ЗА СПЕЦИФИЧНИ ИНДУСТРИИ

IoT и паметни решенија
SCADA и Телеметрија
Напојувања и енергетска
ефикасност

СОФТВЕРСКИ РАЗВОЈ

Развој на серверски решенија
Развој на клиентски решенија
Прилагодени WEB апликации
Мобилни апликации
Огментација (Зголемување) на тим

0 +
Години
Постоење
0 +
Успешни
Проекти
No. 1
Експерти во бежични
технологии на Балканот

НЕКОИ ОД НАШИТЕ ВЕРНИ ПАРТНЕРИ

НЕКОИ ОД НАШИТЕ КЛИЕНТИ

9001
14001
27001

NETRA

Copyright © 2019 Netra Ltd. | All Rights Reserved.

Почитувани,

Нетра како општествено одговорна компанија ги презема и спроведува сите превентивни мерки и препораки од институциите во државата, и испраќа апел до граѓаните да ги почитуваат соодветните насоки за заштита и превенција од COVID-19. За било какви информации контактирајте нé на +389 23092820 или на мејлот netra@netra.com.mk во било кое време.

Со почит, Нетра ДОО.