Тест и мерења

Некои од нашите најнови проекти во областа на интегрирање на решенија за тестирање и мерење за некој од нашите клиенти. 

Интегрирано возило за радиодифузно тестирање

Сé-во-едно решение за мобилни и фиксни мерења на DVB-T(T2), DAB(+) и FM. повеќе..

Возило за анализа на перформансите на мобилните мрежи

Симултан бенчмаркинг и анализа на перформансите на мобилните мрежи на повеќе оператори интегрирани во возило. повеќе... повеќе..